Bli medlem

Ung Vänster är Vänsterpartiets ungdomsförbund. Vi är ett socialistiskt och feministiskt förbund som består av ungdomar som vill kämpa för ett bättre liv, för rättvisa och solidaritet. Ung Vänster behöver bli fler och starkare och därför vill vi ha fler medlemmar. Men att bli medlem i Ung Vänster kan också betyda mycket för den som går med. Det är något speciellt att tillsammans med andra kämpa för det man tror på, att diskutera frågor man är intresserad av med likasinnade, att utveckla sig själv och att bli en av dem som gör skillnad.

Hur blir man då medlem i Ung Vänster?
Är du ny medlem som söker sig till oss så bjuder vi på din medlemsavgift. Det enda du behöver göra är att surfa in på http://www.ungvanster.se, klicka dig vidare till ”Bli medlem” och fyll i formuläret till vänster på sidan.

Detta gäller bara ditt första år i Ung Vänster. Är du medlem sedan tidigare så ska du betala medlemsavgift en gång per år. Det finns en del olika sätt att betala in medlemsavgiften på.

Postgiro – Dels så kan man sätta in 100 kronor (om man studerar eller är arbetslös) eller 200 kronor (om man arbetar) på plusgirokonto 723726-6. Glöm inte att skriva ditt namn, din adress och ditt födelseår.

SMS – Du kan också bli medlem genom att skicka ett sms till nr 72550 med texten: UNGV MEDL + ditt namn & din adress. Kostnaden för det är 50 kronor + eventuell trafikkostnad.

Annonser

TrackBack Identifier URI